Mini transportband

Dient u kleine producten te vervoeren over zeer korte afstanden? Is het handmatig verplaatsen geen optie? Dan is een mini transportband de ideale oplossing. Beschikt u over een beperkte ruimte en zoekt u een maatoplossing die aansluit bij uw bestaande situatie? Dan helpen wij u graag verder!

Iedere mini transportband is ontworpen met eigenschappen die geschikt zijn voor specifieke situaties, zo vindt u bijvoorbeeld inde banketindustrie voornamelijk RVS mini transportbanden. Naar welke oplossing u ook op zoek bent, wij nemen de realisatie van uw mini transportbanden volledig uit uw handen.

Een mini transportband op maat!

U bepaald zelf de band- en framebreedte, de snelheid (regelaar) van de mini transportband en tevens kunt u ervoor kiezen of uw mini transportband gerealiseerd wordt uit blank metaal of RVS. Wij kunnen iedere transportband aanleveren in uw eigen kleurenschema.

Neemt u gerust even contact op indien u graag van meer informatie voorzien wilt worden. Onze specialisten voorzien u graag van extra informatie en adviseren vrijblijvend wat de beste oplossing is voor uw bestaande situatie. Wij beschikken over meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en automatiseren van logistieke processen binnen verschillende bedrijven.

Waarvoor kunt u een minitransportband uitstekend inzetten?

De afgebeelde mini transportband is een voorbeeld van een type transportband die u via ons kunt afnemen, echter kunt u bij ons ook terecht voor andere mini-transportbanden, zoals kleine bandtransporteurs, opvoerbanden, rollenbanen of wielenbanen. Wilt u een goed beeld krijgen van de mogelijkheden? Bekijkt u dan ook even onze officiële website. Staat uw product er niet tussen? Neem gerust even contact op, dan bekijken we gezamenlijk de mogelijkheden.