Bandtransporteur

Ook wanneer u op zoek bent naar nieuwe bandtransporteurs volledig op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij exact wat de beste oplossing is voor iedere situatie.

Wij leveren vlakke bandtransporteurs geschikt voor stukgoederen, maar tevens trogvormige bandtranspoerteurs waarbij de band ondersteund en gevormd wordt door trogstellen. De trogvormige transporteurs zijn ideaal geschikt voor het verplaatsen van stortgoederen.

Een vlakke bandtransporteur

bandtransporteurs

U merkt toch vaak dat wanneer u kiest voor een vlakke tweedehandse bandtransporteur of een nieuwe transporteur die al gefabriceerd is, dat deze transportsystemen niet volledig aansluiten bij uw bestaande logistieke proces. Het is daarom aan te bevelen om uw vlakke bandtransporteurs volledig op maat te laten ontwikkelen. Uw transporteurs sluiten dan volledig op elkaar aan, kunnen voorzien worden van uw eigen huisstijl kleuren en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Een bandtransporteur voorzien van trogstellen

Bandtransporteurs met trogstellen worden voornamelijk ingezet voor het verplaatsen van grondstoffen en/of stortgoederen. De trogstellen zijn beschikbaar in een tweedelige- of driedelige opstelling binnen uw bandtransporteur. Wilt u meer informatie over de trogstellen en welke opstelling geschikt is voor uw bandtransporteur? Neemt u dan even contact op met onze specialisten en vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan!

Elevator bandtransporteurElevator bandtransporteurs

Elevator bandtransporteur, ook wel opvoerbanden, zijn zeer geschikt wanneer u uw producten in de hoogte dient te verplaatsen. Bij elevator bandtransporteurs is de band namelijk voorzien van speciale verhogingen die om een x aantal centimeters op de band geplaatst zijn. Deze verhogingen zorgen ervoor dat uw producten zicht stabiel omhoog kunnen verplaatsen. Wilt u meer informatie, bekijkt u dan ook even onze opvoerbanden pagina of vraag hieronder direct een offerte aan!

Heeft u andere specifiek vragen of wilt u graag meer informatie inwinnen, neemt u dan ook gerust even contact op via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!