Meer informatie?

Neemt u dan direct contact op!

Het sfeervol verlichten van je standplaats

Wanneer je een standplaats hebt en je wilt ’s avonds een boekje lezen is verlichting van groot belang, maar vaak wil je ook sfeer en dan is zo’n felle lamp geen optie. Dit geldt ook voor de standplaatsen op de camping. Vele campingeigenaren hebben nog oude straatverlichting op hun terrein dat amper voldoende licht geeft en de schaduw groter is dan hun eigen zicht. Dit komt omdat de verlichting vaak een ondergeschoven kindje is en het vaak veel geld kost om in één keer een investering te doen die een heel terrein omvat. Na een goed advies van een van de gasten en een aantal bedrijven te hebben ingewonnen, hebben wij besloten over te gaan op LED verlichting. Deze verlichting is sfeervol, geeft een helder licht en geeft automatisch ook een veilig gevoel voor de klant wanneer deze ’s avonds nog actief is.

Duurzame toekomst 

Met het oog op de toekomst waarbij we graag een duurzaam steentje bijdragen aan het klimaat, maar ook aan onze eigen portemonnee denken en hiermee willen besparen! Met een snelle berekening kwamen we al goed voor de dag met een besparing van 60% per jaar waarbij we de investering al binnen 5jaar terug hebben verdient. Dat is een fijn vooruitzicht als je het huidig verbruik van de camping meet. De industriële Led verlichting komt van onze partner die al jaren ons hierin adviseert. Zij hebben ons er op gewezen dat de klant ook een vrolijk gevoel krijgt bij helder licht.  En terecht ook wel, we willen als camping een veilige omgeving zijn waarbij goed zicht van essentieel belang zijn. Ook wil men een vakantiegevoel hebben wanneer men over de paden naar hun standplaats lopen. We hebben gekozen voor een gedimde LED variant die aan de ene kant voldoende licht geeft om het hele terrein te verlichten, en aan de andere kant een warm licht afgeeft.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *